Handheld serat laser mesin las pikeun beusi stainless steel aluminium

Katerangan pondok:

Mesin las serat laser handheld, nganggo generator laser generasi panganyarna.Éta dilengkepan sirah wobble sareng pangisi kawat.Mesin némbongan ka industri alat-alat laser, ngeusian dina kosong tina las leungeun-diayakeun.Cai mibanda kaunggulan operasi basajan, beam las geulis tur speed las gancang.Las dina aluminium ipis, lambar stainless steel, lambar beusi, lambar galvanized jeung bahan logam lianna sampurna bisa ngaganti las argon arc tradisional, las listrik jeung prosés lianna.


Rincian produk

Tag produk

bubuka mesin

Mesin las serat laser handheld, nganggo generator laser generasi panganyarna.Éta dilengkepan sirah wobble sareng pangisi kawat.Mesin némbongan ka industri alat-alat laser, ngeusian dina kosong tina las leungeun-diayakeun.Cai mibanda kaunggulan operasi basajan, beam las geulis tur speed las gancang.Las dina aluminium ipis, lambar stainless steel, lambar beusi, lambar galvanized jeung bahan logam lianna sampurna bisa ngaganti las argon arc tradisional, las listrik jeung prosés lianna.Handheld mesin las laser bisa loba dipaké dina cabinets, kitchens, staircases, elevators, rak, seuseuh, panto stainless steel sarta jandéla guardrail, buleud distribution, imah stainless steel sarta industri lianna prosés las kompléks jeung henteu teratur.

Parameter

1

Modél mesin

Serat laser mesin las leungeun-diayakeun

2

kakuatan laser

1000W, 1500W, 2000W, 3000W

3

panjang gelombang laser

1070 NM

4

Panjang serat

Standar10M Maksimum 15M

5

modeu beroperasi

Sambungan / modulasi

6

rentang speed las

0~120 mm/s

7

Cooling chiller

chiller cai industri

8

Kisaran suhu lingkungan gawé

 15 ~ 35 ℃

9

Rentang asor

tina lingkungan gawé

 <70%Euweuh kondensasi

10

saran ketebalan las

 0,5-3 mm

11

syarat gap las

≤0.5mm

12

tegangan gawé

220 V

Aplikasi

Bisa loba dipaké dina cabinets, dapur, staircase lift, rak, oven, panto stainless steel sarta guardrail jandela, kotak distribution, imah stainless steel sarta industri lianna kompléks jeung prosedur las teratur.

Kauntungannana

Laju las nyaéta 2-10 kali langkung gancang tibatan las tradisional.Hiji mesin tiasa nyimpen sahenteuna 2 welders sataun.

1

las laser

1

las tradisional

► operasi téh basajan, jeung kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun meunang dina pakasaban tanpa sertipikat pakasaban, jeung produk geulis bisa dilas tanpa guru.

2

las fillet, las nangtung

3

Jahitan las

4

las overlay

The weld kelim téh lemes jeung geulis, ngurangan prosés grinding saterusna, nyimpen waktu jeung ongkos.

2

Taya tapak tatu las

3

Las geulis

1

Taya deformasi workpiece nu

Nu dikembangkeun diriWsirah las obble compensates pikeun disadvantage tina laser las titik leutik, expands rentang kasabaran tina bagian machined sarta rubak weld, sarta ménta formasi weld hadé.

The workpiece las teu boga deformasi, euweuh lastapak tatu, sarta las anu teguh.

las laser boga kirang consumables sarta umur panjang.

Langkung aman sareng langkung ramah lingkungan.

 

Rincian produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami