PRODUK FEATURED

  • We put our customers and quality in the first place, we provide customers.We put our customers and quality in the first place, we provide customers.

    PELAYANAN

    Urang nempatkeun konsumén urang jeung kualitas di tempat munggaran, kami nyadiakeun konsumén.
  • We are a professional manufacturer. Have 10 years of sales and technical experience.We are a professional manufacturer. Have 10 years of sales and technical experience.

    PROFESIONAL

    Kami produsén profésional.Boga 10 taun penjualan sareng pangalaman téknis.
  • We have established agents around the world partner system.We have established agents around the world partner system.

    MITRA

    Kami geus ngadegkeun agén sabudeureun sistem pasangan dunya.
  • we established an excellent team, who are skilled and experienced in machine.we established an excellent team, who are skilled and experienced in machine.

    OEW

    kami ngadegkeun hiji tim unggulan, anu terampil sarta ngalaman dina mesin.

TENTANG KAMI

  • Shandong Hoseng Machinery Technology Co., Ltd.
  • HS-8150 Multi-Functional Letter Bending Machine

Shandong Hoseng Machinery Technology Co., Ltd. specializes di R&D jeung manufaktur mesin iklan jeung alat, ngaliwatan ngembangkeun taun panganyarna, boga kabeungharan pangalaman praktis jeung téhnologi.Numutkeun paménta pasar, kami geus ngembangkeun mesin circuitry NC sarta sagala rupa spésifikasi sideband alloy aluminium pikeun minuhan paménta pasar.

Shandong Hoseng Machinery Technology Co., Ltd. multi-fungsional numerik kontrol encircling tipe mesin bisa ngolah stainless steel kualitas luhur karakter-emitting cahaya jeung beusi, aluminium sideband kecap-emitting lampu, kecap tanpa wates, super kecap, kalawan akurasi tinggi jeung speed ...

AREA APLIKASI